Hvordan selge digitale produkter ?

Hvordan selge digitale produkter

Den enkle definisjonen av digitale produkter er immaterielle eiendeler. Tenk bilder, e-bøker, nettkurs og musikk. Noe som ikke har en fysisk form.

Denne bloggen vil dekke hvordan du selger digitale produkter. Fra å komme opp med ideen, til hvor du skal selge dem og hvordan du markedsfører produktet. Og alt annet du trenger å vite for å øke fortjenestemarginene dine.

Hva er et digitalt produkt?

Her er en bedre forklaring. Et digitalt produkt er programvare aktivert uten en fysisk form. De starter i det digitale formatet, men de kan bli fysiske. Du kan for eksempel kjøpe en e-bok i PDF og laste den ned.

Noen andre eksempler inkluderer tilpassede webdesignmaler, programvare og til og med oppskrifter.
Mobilapplikasjoner er et annet stort produkt.

Hvorfor du bør selge digitale produkter på nett

Det er store fordeler med å selge digitale produkter fremfor fysiske. Her er en rask liste over 6 grunner til hvorfor du bør selge produkter på nettet.

  • Kostnader er lavere. En nettbutikk har ikke fysisk lagring, pakking og frakt å betale for.
  • Digitale produkter skaper en ekstra inntektsstrøm for virksomheten din. Du kan nå et globalt publikum gjennom datamaskinen din.
  • De slites ikke ut. Generelt forringes ikke digitale produkter eller brytes ned over tid. Selv om de blir irrelevante ettersom teknologien endres, kan de oppdateres.
  • Du får en passiv inntekt når du selger på nett. Denne typen produkter vil fortsette å selge selv når du ikke er online. Du trenger ikke fortsette å anstrenge deg for å tjene penger.
  • Inventar går aldri tom. Selg så mange programmer eller digitale kurs du vil. Det er ingen grense for hvor mange ganger disse produktene kan dupliseres.
  • Inngangsbarrierer er lave. Du kan selge opplevelsen din som en tjeneste gjennom nettkurs. Eiendomsrådgivning, regnskapstjenester og copywriting er bare noen få eksempler. Du trenger bare din erfaring og en digital produktmarkedsplass for å komme i gang.

Hvordan komme opp med en digital produktidé

Leter du etter de riktige digitale produktene å selge? Husk at du må imøtekomme dem til målgruppen din. Finn ut hva deres bekymringer er på sosiale medier.

Du kan utvikle et spørreskjema og sende ut en spørreundersøkelse til potensielle kunder. Og du kan bruke følgende for å komme opp med en idé.

Løs et problem med et digitalt produkt

Her er noen forretningsproblemer som kan løses ved å selge digitale produkter.

Lav produktivitet.

Med digital teknologi kan oppgaver utføres raskere. Finn ut hvilke.

Høye administrasjonskostnader.

Kutt kostnader med digitale produkter for å betale ansatte og leverandører. Undersøk andre nødvendige områder.

Målrett en spesifikk nisje

Du kan begrense produktene til spesifikke nisjer. Disse digitale produktene har allerede etterspørsel fra spesifikke kjøpere. Webdesign er et godt eksempel.

Bruk Google Søkeordplanlegger og Google Trender

Få produktideer gjennom Google Søkeordplanlegger. Søk etter termer og få søkeorddata. Filtrer resultater etter beregninger som sted og språk. Finn ut hva folk ser etter.

Digitale produktideer for å selge på nettet som potensielle kunder vil elske

Å ha en lønnsom produktidé er en god start. Følgende er 25 flere ideer for produkter å selge på nettet.

1. Nettkurs

Nettkurs kommer i mange forskjellige nisjer. En av de beste måtene å teste kurset på er et gratis tilbud. Start med å lage salgssiden som tilbyr kursene du har.

Det er et bredt spekter av emner, fra ting som grafisk design, å bygge en mobilapp til yoga og trening.

2. Arkivfotografi

Blogg- og nettstedbilder er etterspurt. Start med å sette to priser. En for filer med lav oppløsning og den andre for elementer med høy oppløsning. Du kan lisensiere bildene via en nettside.

3. Videoer

Videoopplæringer og kurs krever planlegging. Og du må velge riktig verktøy. Selge nettkurs som omhandler programvare? Ta opp på startskjermen.

Et kurs om å fikse biler er annerledes. Best å bruke et kamera og laste opp videoen.

Ta opp fra dataskjermen med dette verktøyet.

4. E-bøker

Selvpublisering er en fin måte å selge digitale produkter på nettet. Tankeledelse og Health Care er to lønnsomme digitale kategorier. E-bøker som selger inkluderer bilder, diagrammer og grafikk.

Å bruke ferdige maler for e-bøker gjør det enklere å komme i gang.

5. Grafisk designmaler

Det første trinnet er å velge hva slags grafisk designprodukt du vil selge. Det finnes mange forskjellige typer maler. Her er noen tips for å få disse elementene til å skille seg ut.

bruk billige designverktøy hvis du akkurat har begynt.
kontraster fargene fordi motsetninger tiltrekker seg.
Bilder og store bokstaver henger sammen.
Og her er en markedsplass for å vise frem og selge arbeidet ditt.

6. Lydeffekter

Å komme inn i denne bransjen betyr å ha en god lydopptaker. Se etter et verktøy som kan fange opp lyd fra forskjellige kilder. Og den bør ha en batch-redigeringsfunksjon.

Her er noen verktøy som fungerer med Windows 10.

7. Håndverksmønstre

Det første trinnet er å gjøre noen undersøkelser for å sikre at produktet ditt ikke allerede er til salgs. Når du er sikker på at den er unik, bruk sidelayoutprogramvare som Adobe InDesign.

De mest lønnsomme nedlastingene er i PDF-format. Noen toppselgere inkluderer hekle- og ornamentmønstre.

8. Oppskrifter

Er du en kokk som ønsker å selge oppskrifter på nettet? Denne ideen gjelder alle som ønsker å liste opp og selge oppskrifter. Du må forstå kulinariske termer og matlagingsmålinger for å komme opp med produkter som er enkle å følge.

Sett sammen en kort e-bok som du kan selge. Eller du kan bruke en abonnementstjeneste som Pabbly. Du kan bygge inn denne tjenesten på et WordPress-nettsted. Eller vurder å samle oppskriftene i en serie med e-bøker.

You may also like...

Legg igjen en kommentar