Tjene penger ved å selge annonseplass på nettside ?

Selge annonseplass nettside

Ved å integrere Google AdSense på nettstedet ditt er bare én måte å tjene penger på nettannonser, mens en annen er å ganske enkelt selge din egen annonseplass direkte til selskaper som ønsker å sponse forskjellige blogger. Du kan komme opp med en pris for hver plass, for eksempel: «Sidefeltbannerannonser vil koste $xxx per måned».

Du kan få betalt avhengig av hvor mange besøkende du får. Vanligvis er det oppgitt som et dollarbeløp per tusen visninger (eller CPM). Du kan se det som $5 CPM. Hvis nettstedet får 100 000 besøk i måneden, blir annonseprisen 500 dollar.

Det som er bra med denne tilnærmingen er at hvis nettstedet ditt får massevis av trafikk fra forskjellige kilder, kan prisen på den enkle bannerannonsen din gå opp til så høyt som $5000 per måned! Den åpenbare ulempen er at hvis nettstedet ditt ikke får mye trafikk, kan du heller ikke forvente å tjene mye.

Den andre vanlige metoden når du selger annonseplass direkte fra nettstedet ditt, er en enkel direkte pris. Du nevner ganske enkelt en pris (basert på hva du tror den er verdt, i forhold til hva konkurrentene kan kreve), og får betalt på forhånd i begynnelsen av hver måned. Denne prisen er også vanligvis en enkel fast avgift, ikke knyttet til en kostnad per klikk som AdSense.

Hvor kan jeg la andre få vite at nettstedet mitt selger annonseplass?

  • BuySellAds – Det mest populære miljøet for å fortelle alle at du selger annonseplass.

You may also like...

Legg igjen en kommentar