Hvordan tjene penger på Pinterest ?

Pinterest tjene penger pa pinterest

Ettersom det å tjene penger på nettet blir en mer populær inntektskilde, har du kanskje lurt på om du kan tjene penger på Pinterest?

Hvor flott ville det vært hvis du kunne publisere en pin og tjene ganske passive inntekter fra den i måneder eller år? Eller om du kunne markedsføre favorittproduktene dine og få BETALT for å gjøre det? Listen fortsetter og fortsetter.

Dette innlegget vil vise deg alle de mange måtene du kan tjene penger på på Pinterest!

1. Pinterest Creator Rewards

En av de nyeste måtene å tjene penger på Pinterest er med Pinterest Creator Rewards.

Creator Rewards er et program der Pinterest betaler skapere for å lage idépins som passer til bestemte kriterier eller når bestemte mål. Pinterest vil publisere spesifikke meldinger, og skapere lager idénåler for hver forespørsel.

Her er kriteriene for å bli med i programmet:

 • Ha en Pinterest-bedriftskonto med god anseelse (opprett en Pinterest-bedriftskonto her)
 • Bruk Pinterest-mobilappen
 • Å være 18+ år gammel
 • Være er lovlig bosatt i og lokalisert i de 50 USA eller District of Columbia
 • Ha en gyldig e-postadresse knyttet til kontoen din
 • Publisert minst 3 idénåler i løpet av de siste 30 dagene
 • Ha minst 250 gyldige Pinterest-følgere
 • Ha 150 lagringer av dine publiserte Pins i løpet av de siste 30 dagene
 • Lag originalt innhold

Du kan se etter oppdateringer i kriteriene på denne siden.

For å finne ut om du kan søke, gå til Creator Hub på din mobile Pinterest-profil.

Hvis du er kvalifisert til å søke, vil det være en «Tjen»-fane øverst i huben.
Klikk på fanen og søk derfra!

2. Arbeide med merkevarer

Å jobbe med merkevarer er en spennende ny måte å tjene penger på Pinterest. Ja – du kan faktisk bli en Pinterest influencer og jobbe med favorittmerkene dine, markedsføre favorittproduktene dine og tjene penger på det!

Faktisk inkluderer noen influencere nå Idea Pins i mediesettene sine!

Pinterest ga ut et betalt partnerskapsverktøy som lar deg merke merkevarer du jobber med.

Pinterest sier også:
Når de godkjenner forespørselen, vil merkenavnet deres vises på idé-pin-en din. Merkevarer kan også velge å markedsføre idénålene dine som annonser, og øke rekkevidden til enda flere mennesker.

Pinterest-merkeavtaler dannes ofte utenfor Pinterest. Noen mennesker har imidlertid koblet seg til merkevarer gjennom Pinterest ved å lage en idé-pin, snakke om et produkt de elsker, og deretter merke det merket! Merkevarer kan også gjøre idénålene dine om til annonser, noe som kan hjelpe deg å få mer eksponering også.

For å øke sannsynligheten for å jobbe med merkevarer, fokus på følgervekst, øke et engasjert publikum og få flere visninger. Flere følgere – jo større potensiale til å tjene penger på Pinterest.

3. Pinterest Creator Fund

Pinterest Creator Fund er et program som gir en utvalgt gruppe Pinterest-skapere i underrepresenterte grupper økonomisk og pedagogisk støtte for å hjelpe til med å lage innhold på Pinterest (kilde).

Pinners i Creator Fund mottar:

 • Et 5-ukers workshopprogram
 • Personlig tilpasset Pinterest-strategirådgivning
 • Et økonomisk tilskudd
 • Pinterest-annonsekreditter

Mens Pinterest Creator Fund er veldig selektiv, har Pinterest rapportert gode resultater, så det skader aldri å søke!

Søk om Pinterest Creator Fund her! (Hvis søknader er stengt, kan du bli med i Pinterest Creator Newsletter, og du vil sannsynligvis få tilsendt en e-post når og hvis søknader åpner igjen.)

4. Affiliate markedsføring

Tjene penger på pinterest

Visste du at du kan gjøre affiliate marketing på Pinterest? Det stemmer – du kan markedsføre tilknyttede lenker direkte på Pinterest og ta en provisjon fra eventuelle resulterende salg!

Du kan koble standard- og videopinner til tilknyttede lenker, og du kan til og med merke produkter i idépinner ved å bruke tilknyttede lenker! På denne måten kan du gjøre alle Pinterest-nålene dine inntektsgivende. Utrolig, ikke sant?

En av de viktigste tingene å gjøre hvis du vurderer Pinterest affiliate marketing er å sette deg inn i reglene og retningslinjene. For eksempel vil du:

 • Gjør det klart at alle pinner med tilknyttede lenker avsløres (for eksempel ved å inkludere #ad)
 • Pass på at tilknyttede programmer og nettverk lar deg markedsføre lenkene deres på Pinterest
 • Ikke bruk URL-forkortere som bit.ly

Det er flere regler du bør lære om før du starter for å beskytte deg og din Pinterest-konto. Jeg anbefaler å sjekke ut innlegget nedenfor og Pinterests retningslinjer for fellesskap.

5. Økende bloggtrafikk

Pinterest kan være en stor kilde til bloggtrafikk. Faktisk er det noen bloggere som får nok Pinterest-trafikk til å bli med i premium annonsenettverk!

Heldigvis finnes det måter du kan bruke bloggtrafikk fra Pinterest for å tjene penger!

 • Annonseinntekt – Hvis du klarer å få nok folk fra Pinterest til nettstedet ditt, kan annonser være en fin måte å skaffe seg en passiv inntekt på ! Noen annonsenettverk krever et visst antall månedlige sidevisninger eller økter, men noen kan du starte tidlig. Mitt første annonsenettverk var SHE Media, som jeg tror jeg kom inn i med rundt 5000 månedlige sidevisninger. Selv om Pinterest-trafikk kanskje ikke betaler like godt som trafikk fra andre kilder (spesielt Google), kan det fortsatt gi anstendig inntekt!
 • Affiliateinntekt – Når du er i stand til å få Pinterest-trafikk til bloggen din, er en annen måte du kan tjene penger på, gjennom tilknyttede lenker på bloggen din. Når du snakker om et produkt du liker, kan du inkludere en tilknyttet lenke til det, og hvis noen foretar et kjøp ved å bruke en av dine tilknyttede lenker, vil du gi en provisjon for salget! Dette kan være en veldig effektiv måte å tjene penger på.
 • Utvide en e-postliste – Hvis du får Pinterest-trafikk til bloggen din, kan noen av disse seerne bli til e-postabonnenter, for eksempel hvis de fyller ut et påmeldingsskjema. E-postlister kan være utrolig lønnsomme fordi de gir direkte kommunikasjon til folk som er interessert i det du har å si og tilby!

6. Selge produkter

Tjene penger pa pinterest oppskrifter

Å markedsføre produkter på Pinterest kan være en fin måte å generere flere potensielle kunder og salg på.

Pinterest har økt fokuset på e-handel – til og med kommet ut med nye integrasjoner for Shopify og WooCommerce. Mange har også sett suksess med å knytte pinnene sine til produktene sine på Etsy.

Pinterest introduserte også Verified Merchant-programmet for å hjelpe pinners med å finne nye, pålitelige merker å handle fra.

Pinterest sier til og med at:

«Selgere i programmet ser en 17 % høyere konverteringsfrekvens sammenlignet med selgere som ikke deltar.»

Alt dette er sagt, er det trygt å anta at Pinterest bare vil fortsette sin e-handelssatsing i fremtiden, noe som betyr at nå mer enn noen gang er en flott tid å komme i gang!

Det finnes en rekke måter du effektivt kan markedsføre butikken din på Pinterest – og dermed tjene penger på Pinterest.

7. Bli en Pinterest VA

Elsker du å bruke Pinterest? Vil du hjelpe andre med å få resultater på Pinterest? Vurder å bli en Pinterest VA (virtuell assistent).

Pinterest VA-er kan ta på seg mange roller fra å planlegge pins til å gjøre søkeordundersøkelser og mer.

Du kan imidlertid få kunder til å betale gode penger hvis du ser resultater!

Hvis du ønsker å bli en virtuell Pinterest-assistent eller lære mer om det, anbefaler jeg å finne aktive Facebook-grupper eller ta kurs for å lære om Pinterests ins og outs.

Før du blir en Pinterest VA, bør du ha en solid forståelse av Pinterest og hvordan algoritmen fungerer.

8. Selg Pinterest-maler

Folk er alltid på utkikk etter lekre pinmaler av høy kvalitet for å spare tid under opprettelsen av pinne!

Du kan lage ditt eget sett med Pinterest-maler og selge dem til publikum eller til og med et sted som Etsy.

Pinmaler kan være raske og enkle å lage, og du kan absolutt få tilbakevendende inntekter for dem hvis du får dem foran den rette målgruppen!

Vil Pinterest betale deg direkte?

Av alle måtene å tjene penger på Pinterest, er de eneste måtene å få betalt direkte av Pinterest hvis du er i Pinterest Creator Fund eller tjener penger gjennom Pinterest Creator Rewards.

I andre situasjoner vil pengene komme fra andre steder.

Hvis du foretar affiliate-salg, vil pengene komme fra affiliateprogrammet. Hvis du jobber med merkevarer, vil pengene komme fra merkene. Selger du produkter, vil pengene komme fra kunden. Og så videre…

You may also like...

Legg igjen en kommentar