Hvordan tjene penger ved å spille spill på nett?

Tjene penger pa spill online

Det er dusinvis av nettspill som faktisk betaler deg for å spille spill. Ja, det høres utrolig og lurt ut, men det er flere virkelig imponerende nettsteder og apper som lar deg tjene penger eller tjene andre typer kompensasjon ved å spille spill, shoppe, ta spørreundersøkelser, spise ute og mye mer. Deltakerne betales via PayPal Cash, gjennom gavekort, lokale rabatter og poeng som kan løses inn for en rekke ting.

Ikke bekymre deg hvis du ikke er en omfattende spiller, selv om litt erfaring med å spille definitivt vil være en bonus. Det er heller ikke nødvendig å ha spillutstyr. I stedet for å bruke en Xbox, PlayStation eller en annen spillkonsoll, kan disse spillene spilles med en Internett-tilkoblet datamaskin. Hvis du er klar til å dykke inn og begynne å tjene penger ved å spille spill og ha det gøy, kan du utforske disse toppsidene som brukere skryter av.

1. Swagbucks

Swagbucks er vurdert som en toppside for de som ønsker å spille videospill i tillegg til å ha andre muligheter for å tjene penger. Det er 100 % gratis å bruke og er høyt rangert av nåværende deltakere. Så langt har Swagbucks betalt ut nesten 450 millioner dollar til brukere. Alt som trengs for å komme i gang er en tilkobling av høy kvalitet til Internett. De som er nye i spillverdenen kan lette på ting ved å delta i Swagbucks utvalgte spillkampanjer for å tjene Swagbucks mens de får erfaring. Det er imidlertid flere måter enn spill for å tjene litt sidepenger på denne allsidige siden.

 • Online undersøkelser: Foruten spilling, ser det ut til at brukere liker å delta i Swagbucks undersøkelsesprogram, som er arkivert fullstendig online. Merke- og markedsundersøkelser betaler alt mellom fem cent til $35.
 • Testing av tjenester og produkter: En rekke tjenesteleverandører og merkevarer betaler brukere gjennom Swagbucks for å teste visse produkter og tjenester. Det forventes at deltakerne gir ærlige tilbakemeldinger. Vanligvis vil du motta enten en del eller hele kostnaden for en slik tjeneste eller produkt refundert i tillegg til betaling.
 • Se videoer og gjennomgå innhold: Alt du trenger å gjøre er å sjekke ut en video på nettet og legge igjen en anmeldelse av en spesifisert lengde for å få betalt.
 • Spise ute: Swagbucks Local lar deg få penger tilbake når du spiser ute, så selv om du ikke får «betalt» i seg selv, har du en følelse av å få eksklusive rabatter på deltakende restauranter i nabolaget ditt og selv når du reiser.

2. InboxDollars

En annen fin måte å tjene penger på i et allsidig nettmiljø er Inbox Dollars. Du kan tjene penger på å spille spill og komme i gang med en gang. Det koster ingenting å registrere seg, og Inbox Dollars har et ganske fint utvalg av spill å velge mellom. Mange er eksklusive for siden, men de samarbeider også med GSN-spill inkludert kasinoet for å utvide mulighetene dine.

For hver dollar du bruker, kan du tjene 18 % tilbake med Inbox Dollars. Spillere er begrenset til å tjene bare $10 per dag for å starte, men kan tjene mye mer etter hvert som de utvikler seg. Så langt har Inbox Dollars utbetalt over 59 millioner dollar til deltakere via kontantbelønninger, sjekker og gavekort. Gaming er bare begynnelsen på hva Inbox Dollars har å tilby når det kommer til måter å tjene litt ekstra deig på.

 • Se videoer: Inbox Dollars har inngått samarbeid med mange store selskaper som betaler dem for å betale deg for å se videoer og fylle ut en kort spørreundersøkelse.
 • Ta online undersøkelser: Online undersøkelser her betaler litt bedre enn de fleste og tar mellom 3 og 25 minutter å fullføre. Spesialisert demografi kan betale ganske høye priser opp til $75.
 • Shopping på nett: Inbox Dollars lar deg handle online og tjene penger tilbake samt kvalifisere deg for rabatter fra en rekke toppmerker. Medlemmer får også tilgang til gratis tingtips.

3. Mistplay-appen

Mistplay-appen gir en plattform for spillutviklere for å se om spillere liker spillene de har utviklet eller ikke, og hvordan de kan forbedre spillene (så kort sagt et annet nettsted for spilltesting). Gjennom appen får spillutviklere vite hvordan folk reagerer på spillene deres og om det er populært eller likt av spillere. Etter at spillere har fullført å spille og teste et spill, vil de bli bedt om å svare på en spørreundersøkelse slik at spillutviklere kan lære om deres opplevelse.

Avhengig av hvilket spill du spiller, kan spilleperioden utgjøre bare noen få minutter av tiden din eller mye lenger. Generelt, jo lenger du spiller og jo mer komplisert spillet er, jo bedre vil du få betalt. Du vil tjene belønninger i form av poeng, som kan løses inn mot gavekort eller kreditter i appen.

Det er noen krav til å spille spill på Mistplay. Det første kravet er at du må være 18 år eller eldre. I tillegg er spilltilgjengeligheten regionbasert, noe som betyr at du bare kan spille spill som er tilgjengelig i din region.

4. Betalt spiller

Paid Game Player er et nettsted som betaler deg for å gjøre oppgaver som å spille spill, se annonser og teste produkter. Hvis du ønsker å få betalt for å spille spill og ikke trenger å se en nettstedannonse med noen få minutters mellomrom (som du gjør gratis), må du oppdatere medlemskapet ditt til et premiummedlemskap, som er $4,99 i måneden. Hvis du velger å bli med det grunnleggende (og gratis) medlemskapet, har du fortsatt muligheten til å tjene penger på å spille spill. Du gjør det imidlertid gjennom en mye langsommere prosess: konkurrere om penger på et begrenset antall spill, spille spill for å tjene poeng, som kanskje bare er noen få cent, og løse inn poengene dine for kontanter.

Premium-medlemmer kan tjene ekstra penger ved å gå gjennom spill. Mens du fortsatt kan spille spill, fungerer du mer som en tester enn en spiller. Hvis du vil være en tester, sørg for å se etter feil, feil og andre ting som plager deg mens du spiller. Etter å ha spilt, send inn en anmeldelse av opplevelsen din og eventuelle tilbakemeldinger du må tjene litt ekstra penger på.

5. QuickRewards

QuickRewards er et nettsted som lar deg tjene penger ved å gjøre visse ting. Det er tre programmer du kan bli med i når du registrerer deg på Quick Rewards: QuickRewards Shop and Save-programmet, QuickRewards Paid for Your Opinions-programmene og QuickRewards Earn Cash Online-programmet. Det første programmet, Shop and Save, lar deg motta kupongrabatter og tjene penger tilbake når du handler i tilknyttede butikker. Paid for Your Opinions-programmet refererer til betalte spørreundersøkelser de har på nettstedet som du kan fylle ut. Det siste programmet, Earn Cash Online, er hvor du kan tjene penger ved å gjøre ting som å spille spill og lese e-poster.

Når du spiller spill på QuickRewards, samler du opp poeng, som kan brukes til å løse inn mot kontanter eller gavekort. Hvis du ønsker å ta ut penger, trenger du en gyldig PayPal-konto for QuickRewards.com for å overføre pengene dine til.

6. Erli Bird

Erli Bird er en testplattform hvor du kan tjene penger på å teste produkter og tjenester, inkludert spill og apper, før de slippes. For hver test og anmeldelse mottar du $10. Hvis du er en god tester og er blant de 25 % beste testerne, vil du motta $5 i tillegg for hver test.

Hvis du vil registrere deg som tester på Erli Bird, må du oppfylle noen krav: være 18 år eller eldre; kan snakke og skrive engelsk flytende; ha en enhet som kreves for en bestemt test; og ha en PayPal-konto hvor Erli Bird kan overføre pengene dine til. Hvis du vil ta ut penger, må du ha tjent minst $5.

7. Esport

Med mindre du bor under en stein, har du hørt om Esports, siden de er ledende innen nettspill for både amatørspillere og profesjonelle. Spillere går online og konkurrerer i gruppekonkurranser organisert av Esports. Millioner av fans logger på for å se disse live-strømmene. Det er skytespill, kampspill og kortspill bare for å nevne noen av de mest populære på siden. Noen av topppremiene i high stakes-turneringer kan nå opp til $200 000.

Under flerspillerspillturneringer vil lønningene deles mellom antall spillere, så ikke alle vil vinne stort, men potensialet er der. Takket være en høykvalitets kringkastingsstrøm lar grensesnittet og viewporten deg følge andre spill, se liveodds og satse på lag hvis du foretrekker å ikke delta i spillet. Esports gjør raske overføringer til et sportsbokselskap hvis du foretrekker det, og tilbyr flere typer betalingsalternativer for vinnere for å samle inn inntektene sine.

Spille spill online esports

Andre måter å tjene penger på å spille spill

Hvis du kommer til denne artikkelen fordi du vil se etter måter å tjene penger på ved å spille spill, bør du vite at det er flere måter å gjøre det på ved siden av å spille betalte spill. Nedenfor er noen andre metoder for å tjene penger ved å spille spill (og gjøre litt ekstra arbeid).

1. Delta i storspillturneringer

Husker du da foreldrene dine fortalte deg at du ikke vil tjene penger på å spille videospill? Vel, det viser seg at det kanskje i sin tid er sant, men nå er det spillturneringer hvor premien kan være på millioner av dollar. For eksempel har Kyle Giersdorf, den første 16-åringen fra Pennsylvania, vunnet det første Fortnite verdensmesterskapet, og tok hjem 3 millioner dollar. Så beklager foreldre, men å spille videospill kan faktisk tjene litt penger.

Spill som Call of Duty, League of Legends, Dota 2 og Fortnite betaler ut millioner av dollar i turneringspremier hvert år. Hvis du er en profesjonell spiller og kan vinne i turneringer (ikke engang finaler, egentlig), kan du tjene tusenvis av dollar eller til og med millioner av dollar. Derfor, hvis folk rundt deg forteller deg at du er god til å spille videospill, fortsett å øve og kanskje meld deg på i en turnering i fremtiden!

2. Bli en YouTube-spiller

PewDiePie er sannsynligvis en av de mest, om ikke den mest, kjente spillerne på YouTube. Han har for tiden over 106 millioner abonnenter med mer enn 4000 videoer, alt fra videoer av ham som livestreamer spillene sine til reaksjonsvideoer. Hans rapporterte nettoformue er 15 millioner dollar, og selv etter at Disney brøt båndet med ham på grunn av videoen hans som viser noen antisemittiske symboler, tjener han fortsatt hundretusenvis av dollar på YouTube-annonser.

Selv om det kan ta deg lang tid å ha like mange abonnenter og tjene like mye penger (sammen med litt flaks) som PewDiePie, er det aldri for sent å starte. Å bli en YouTube-spiller er imidlertid annerledes enn å være en proffspiller. Du trenger ikke engang å være god til å spille for å ha en stor base av abonnenter, faktisk. Nøkkelkravet for å være en vellykket YouTube-spiller er å være underholdende, relaterbar og konsekvent få innholdsseerne til å ønske å se.

De fleste kjente YouTube-spillere tjener penger på annonser og sponsorer. Hvis du er populær nok, vil selskaper invitere deg til å markedsføre produktene deres og/eller appellere til en viss demografi. Det er imidlertid noen krav før du kan tjene penger på annonser på YouTube-videoene dine: Hvordan tjene penger på YouTube ?

Spille spill online esports spilltester gaming

3. Bli en profesjonell spilltester

Hvis du blir en spilltester på nettsteder som Erli Bird, vil du sannsynligvis ikke tjene så mye penger. Du kan imidlertid bli en profesjonell spilltester og få like mye betalt som en fulltidsjobb ville betale. Å være en profesjonell spilltester går utover å bare spille spill og fortelle utviklere hva du synes om spillet – du må gjøre matrisetesting, som betyr å teste hver eneste karakter, i hver eneste setting. Dette kan bety at du må teste tusenvis av kombinasjoner før du får betalt. For å være rettferdig er denne jobben nærmere å være en kvalitetssikrer enn en tester.

Å være en profesjonell spilltester krever at du er svært analytisk og detaljorientert. Du blir møtt med høye forventninger fra spillutviklere – de forventer at du rapporterer hver feil, hver feil og hver detalj som kan frustrere potensielle spillere. Bortsett fra de mange kombinasjonene du må teste, må du også rapportere funnene dine til utviklere på en profesjonell måte. Ganske lik en kontorjobb, egentlig.

4. Farm in-app eller in-game valuta

La oss si at du spiller et spill og trenger 1000 mynter for å låse opp en funksjon du virkelig, virkelig ønsker. Dessverre tilbyr spillet ikke mynter i spillet. Likevel tillater de heldigvis spillere å overføre myntene sine til en annen spiller.

Som du nettopp har lært om denne funksjonen, vil du nå kjøpe eller bytte 1000 mynter fra en annen spiller. Du kommer over en spiller med 2000 mynter og bestemmer deg for å sende dem en direkte melding: «Hei, jeg vil betale deg med ekte penger hvis du selger meg 1000 mynter. Gi meg beskjed hvis du er interessert.»

Tenk deg nå om du er den som har 2000 mynter og får denne meldingen. Ganske fantastisk, ikke sant? Selv om det å være en bonde med spillvaluta kanskje ikke er det best betalende alternativet, gir det fortsatt mange muligheter til å tjene ekte penger på å spille spill.

5. Bli en streamer på Twitch

Twitch er en strømmeplattform som ligner på strømming på YouTube eller Facebook, men for videospill. Du kan tjene tusenvis av dollar i året ved å streame på Twitch, men bare hvis du er en Twitch-partner.

For å bli en Twitch-partner trenger du:

 • Minst 50 følgere. Sammenlignet med 1000 abonnenter som kreves på YouTube for å bli partner, er dette et mye lavere tall
 • Minst 500 minutter med kringkasting (totalt) i løpet av de siste 30 dagene
 • Et gjennomsnitt på minst 3 samtidige seere de siste 30 dagene
 • Minst 7 sendedager de siste 30 dagene
 • Du tjener penger på Twitch ved å vise annonser og få sponsing, på samme måte som du ville tjent penger på YouTube.
 • Hvis du er en populær Twitch-streamer, kan du potensielt tjene opptil $5 000 eller mer i måneden. Vel, ta et kamera og la oss få det til å rulle!

You may also like...

Legg igjen en kommentar