Hvordan tjene penger på SnapChat ?

Tjene penger pa snapchat

Snapchat er en Los Angeles-basert meldingsapp som brukes av over $200 millioner brukere daglig.

Snapchat ble grunnlagt av Evan Spiegel, Bobby Murphy og Reggie Brown i 2011. Snapchat brukes til å få kontakt med venner, dele bilder og spille inn videoer.

For å tjene penger via Snapchat må du

  1. Markedsføre produktet eller tjenesten din på Snapchat.
  2. Bli en Snapchat-influencer – som du trenger en stor tilhengerskare for.

Tips for å øke tilhengermassen din

Få så mange venner du kan
Du må fokusere på å overtale forskjellige brukere til å følge deg. Begynn å følge felles venner, nærliggende influencere og kjendiser og andre kontoer som sådan. Hvis de begynner å følge deg tilbake, så har du fått en følger!

Legg inn snapkoden din fritt
Del fritt snapkoden din slik at felles venner fra andre nettsteder begynner å følge deg. På den annen side, legg inn Snapkoden din åpent for å la enkeltpersoner følge deg.

Du kan starte en kupong som tilbyr en prisnedgang, kampanjekode eller cashback.

Tilby bilder med tips og innsikt
Legg ut bilder og videoer på historiene dine ved å bruke Canva til å redigere dem. Lag engasjerende innhold slik at så mange som mulig ønsker å fortsette å følge deg.

Vær unik og tilby eksklusivt innhold
Snapchat-historiene dine vil ikke ha en varig effekt i tilfelle de blir kopiert fra et sted. Flere mennesker vil bli oppmuntret til å følge deg hvis de ikke kan få din type innhold på noen annen plattform.

Snappene dine kan være basert på å rapportere spenningsjagende eventyr, besøke lokale restauranter osv.

Ikke lag gjentatte innlegg
Dette kan raskt bli overflødig. Søk kontinuerlig etter overraskende eller energigivende øyeblikksbilder å dele. Å bygge et publikum på Snapchat kan virke som en herkulisk oppgave, men det er heller ikke umulig.

Tjene penger pa snapchat

Måter å tjene penger på Snapchat

1) Lag og markedsføre produkter

Som en influencer, hvis du lager kvalitet og unikt innhold i Snapchat-innhold, vil du finne ut hvordan du fanger interessene og fanger oppmerksomheten til fansen din.

Canva er et utmerket verktøy for å lage iøynefallende bilder og videoer for publikum. Envato Elements kan brukes til å laste ned høyoppløselige videoer og bilder for å lage tiltalende innhold.

Du kan for eksempel bruke overskrifter, uttrykksikoner, klistremerker, doodler eller reklamer, etc.

Du kan også bruke Snapchat-scenen til å promotere gjenstander, for eksempel digitale bøker, videokurs eller lydprogrammer, og deretter noen og tilby dem til følgerne dine.

Hvis du lager utrolig data og innhold, planlegger og lanserer det godt, vil du utvide kjøperne og avtalene dine.

2) Affiliate markedsføring på Snapchat

Hvis du er en kjent influencer på Snapchat, markedsfører du andres produkter. Når du markedsfører produktene deres, kan du skaffe en provisjon for hvert salg. Du kan også bli med i tilknyttede programmer for å markedsføre produkter hvis du ikke har en stor fan som følger med på Snapchat.

Clickbank er et ideelt tilknyttet program for nybegynnere og er gratis å delta. Du får imidlertid ikke betalt hvis du ikke klarer å skaffe noe salg.

3) Markedsfør de riktige elementene

Utvikle en spesialitet i din nisje. Din spesialitet kan for eksempel være velvære, fotografering, film, mat, selvforbedring og så videre.

Du kan bli en Amazon Associate og markedsføre andres produkter som du likte for å skaffe provisjoner på dem. Den beste og kraftige metoden for affiliate markedsføring er å gi anmeldelser på produkter

Ved å skrive anmeldelser kan du gi publikum et innblikk i fordeler og ulemper med produktene. Å skrive ærlige og greie anmeldelser er viktig.

Hvis du har et enormt publikum, kan du tjene ved å gi produktanbefalinger til følgerne dine og få en pris eller provisjon fra klikk eller salg.

4) Reklame for merkevarer

Publiser for en merkevare du støtter.

Tallrike organisasjoner er alltid på utkikk etter sterke kunder som kan tiltrekke seg oppmerksomhet til produktene deres. Hvis et spesifikt merke foreslår å betale deg tilbake for å reklamere for fansen din, ta dem opp for det!

Annonsering for store selskaper kan få deg til å tjene gode penger!

Snapchat filtre tjene penger

 

5) Design og lanser dine egne Snapchat-filtre

Geofiltre kan opprettes og distribueres gratis i områder som er godt kjent for deg, for eksempel offentlige parker, nabolag eller urbane områder. Snapchat-brukere er kjent for å dele filtre med vennene sine.

Geofiltre kommer i to, inkludert individuelle og bedrifter. Når du lager et bedriftsgeofilter, bør du på det tidspunktet inkludere merkenavn eller logoer.

Bruk Snapchats layouter i Illustrator eller Adobe Photoshop for å endre geofilteret ditt kontinuerlig, og test det deretter med forskjellige bilder.

Når du trenger å lage et geofilter, knipser du et bilde eller en kort video og sveiper senere for å se alle filtrene du har tilgang til.

Last ned geofilteret ditt og angi den ideelle muligheten og datoen, velg et område, betal for filteret og begynn å bruke det.

You may also like...

Legg igjen en kommentar