Hvordan bygge opp og tjene penger på epostliste ?

Epostliste email marketing

Selv om du ikke tjener direkte på å bygge en e-postliste, er å ha en et avgjørende skritt for å utvide bloggen din og tjene penger. Leserne som registrerer seg på e-postlisten eller nyhetsbrevet er de leserne som er mest lojale mot merkevaren din. Dette betyr at de også er mer sannsynlig å konvertere hvis du har noen tilbud.

Den enkleste måten å samle lesernes informasjon på er ved å tilby det som kalles en «blymagnet», eller noe du gir dem i retur. Kanskje det er tilgang til nyhetsbrevet ditt, en rabattkode. Dette er en svært effektiv taktikk for å bygge e-postlister. Uansett hvordan du gjør det, sørg for å gi leserne dine forskjellige muligheter til å registrere seg.

«Den første strategien som hjalp meg å utvide listen min var å plassere flere registreringsskjemaer på sider med høy trafikk på nettstedet mitt og tilby en verdifull giveaway i retur,» delte Steve Chou fra MyWifeQuitHerJob.com. «I dag har jeg skjemaer i popup-vinduet mitt, i sidefeltet, nederst i hvert innlegg og på et lysbilde.»

Slik begynner du å bygge en e-postliste for nettstedet ditt:

  • Tenk på hva du kan tilby i bytte mot informasjon.
  • Legg til flere registreringspunkter på nettstedet ditt. Nederst på siden, sidepanelet og godt fungerende innhold er det beste for å oppmuntre folk til å gi deg informasjonen sin. Du kan også vurdere in-line CTAer.
  • Bruk e-postlisten din til å støtte dine andre inntektsgenererende aktiviteter.
  • Profitt!

You may also like...

Legg igjen en kommentar