8 måter å tjene penger på Twitter ?

Tjene penger pa twitter

Lurer du på hvordan tjene penger på Twitter? Enten du er en blogger eller en bedriftseier, har du sannsynligvis en Twitter-konto for å markedsføre merkevaren eller bedriften din.

Siden Twitter er en av de største sosiale medieplattformene med 126 millioner daglige aktive brukere, er det massevis av mennesker du kan introdusere for virksomheten din. Så du tweeter konstant og håper at bare noen av de 126 millioner menneskene ser tweetene dine og sjekker deg ut.

Men hvor er pengene?

I denne artikkelen vil vi fortelle deg om noen fantastiske måter å tjene penger på Twitter. Men før vi viser deg hvordan du tjener penger på Twitter, må du først bygge opp Twitter-profilen din og følget ditt.

Så la oss ta en titt på hva du kan gjøre for å lage en flott Twitter-profil og tiltrekke målgruppen din.

Trinn 1 for å tjene penger på Twitter: Lag en killer Twitter-profil

Selvfølgelig, hvis du vil tjene penger på Twitter, trenger du en Twitter-profil. Ikke en hvilken som helst Twitter-profil. For å tjene penger på tweeting, må Twitter-profilen din settes opp for å lykkes.

Den har et merkeutseende med profilbilde og Twitter-forsidebilde, et matchende brukernavn og håndtak, en kort beskrivelse av hva OptinMonster er/gjør, og en lenke til nettsiden.

Så husk, når du oppretter Twitter-profilen din, sørg for å inkludere:

 • Et profilbilde av deg selv eller firmalogoen din
 • Et relevant brukernavn og Twitter-håndtak (navnet ditt eller firmanavnet ditt)
 • En engasjerende bio
 • En lenke til nettstedet eller bloggen din (hvis aktuelt)
 • En fullført Twitter-profil vil hjelpe følgerne dine å bli kjent med deg og bygge et tillitsfullt forhold til deg eller merkevaren din.

Når vi snakker om følgere, la oss finne ut hvordan du får noen.

Trinn 2 for å tjene penger på Twitter: Få flere følgere

Med 0 følgere på Twitter, vil ikke tweetene dine få mye engasjement, noe som skader sjansene dine for å tjene penger på Twitter.

Så hvordan får du følgere på Twitter?

Vel, den enkleste måten å få flere følgere organisk på er ganske enkelt ved å være aktiv på plattformen.

Å være aktiv på Twitter betyr ganske enkelt at du må legge ut vanlig innhold og samhandle med andre brukere på Twitter ved å retweete, like og kommentere.

Sørg for at innholdet du deler på Twitter er relevant for din nisje eller din bransje, og bruk hashtags for å utvide rekkevidden din.

For eksempel deler Tough Mudder innhold som Tough Mudder-deltakere, eller håpefulle deltakere, vil være interessert i å se.

De legger også til #ToughMudder slik at innlegget deres vises i søkeresultatene til brukere som søker etter den aktuelle typen innhold.

Å være aktiv på Twitter vil tiltrekke flere følgere til profilen din, og det vil hjelpe deg å beholde følgerne du allerede har også.

Noen andre enkle måter å vokse Twitter på er:

 • Følg personer som er relevante for din bransje/målgruppe
 • Legg til Twitter-håndtaket i e-postsignaturen din
 • Markedsfør Twitter-profilen din på andre sosiale medieplattformer
 • Bygg inn Twitter-feeden din på nettstedet ditt
 • Du kan også opprette en «Følg oss på Twitter»-popup på nettstedet ditt for å øke følgerne dine.

Nå som du vet hvordan du oppretter en optimalisert Twitter-profil og hvordan du får flere følgere, viser vi deg hvordan du kan legge lommene dine ved hjelp av Twitter.

1. Bruk sponsede tweets for å tjene penger på twitter

Vil du tjene penger bare for å sende ut en tweet? Du kan gjøre det med sponsede tweets.

Når du har en solid tilstedeværelse på Twitter med en stor tilhengerskare av engasjerte fans, vil andre selskaper faktisk betale deg for å tweete om deres produkter, tjenester eller merke.

Hvis du er veldig populær på Twitter, kan du ganske enkelt nå ut til merker du elsker og dele fordelene ved å markedsføre produktet deres til publikum med en betalt tweet.

Alternativt finnes det en rekke nettplattformer som vil hjelpe deg med å komme i kontakt med selskaper som ønsker å betale for tweets.

PaidPerTweet

PaidPerTweet lar bedrifter få tilgang til millioner av topp Twitter-brukere, både standard- og kjendisbrukere. Prisene varierer fra $1 til $10 000 avhengig av influencer.

bruk betalt pertweet for å tjene penger på twitter
Som du kan se, hvis du er en person med en populær Twitter-konto, kan du tjene penger på tweeting. Men også, bedrifter kan kjøpe sponsede tweets fra influencere for å markedsføre virksomheten deres til et helt nytt publikum av mennesker som ønsker å kjøpe fra deg.

Det er en vinn-vinn for alle!

2. Markedsfør Affiliate produkter på Twitter

En annen måte å tjene penger på Twitter-kontoen din er ved å markedsføre affiliate produkter. Når de fleste tenker på affiliate markedsføring, tenker de på bloggere som markedsfører tilknyttede produkter på nettsidene deres.

Men du kan markedsføre tilknyttede produkter på Twitter for å tjene penger også.

Affiliate markedsføring er ganske enkelt prosessen med å markedsføre andres produkter. Når noen kjøper det produktet via lenken du delte, gir du en provisjon.

En av de flotte tingene med affiliate markedsføring er at du kan komme i gang som en nybegynner – du trenger ikke å ha en stor Twitter-tilhengerskare for å bli akseptert i tilknyttede markedsføringsprogrammer.

For å finne tilknyttede produkter du kan markedsføre på Twitter, opprett en konto på et tilknyttet markedsføringsnettverk som:

Ikke promoter noen tilknyttede produkter du kommer over. Hvis du markedsfører massevis av forskjellige produkter uten rim eller grunn, vil ikke Twitter-profilen din være fokusert, og målgruppen din vil ikke vite hva de får fra hver dag til den neste.

Bare ta en titt på alle de forskjellige typene tilknyttede produkter du kan finne på ClickBank.

For å lykkes med affiliate markedsføring, er det lurt å velge en nisje. Velg en nisje du er kunnskapsrik om og som du også brenner for.

For eksempel bør en matblogger holde seg til matlagings-, mat- og vinprodukter fordi de vet at publikum er interessert i slike ting. I tillegg vil publikum stole på anbefalingene deres i kategorien og være mer sannsynlig å kjøpe.

Ikke spam følgerne dine med tilknyttede linker heller. Bland dem inn med det vanlige innholdet ditt slik at du ikke irriterer følgerne dine. For mange mistenkelige linker kan også få kontoen din suspendert.

3. Markedsfør dine egne produkter

Hvis du selger dine egne produkter, er en fin måte å tjene penger på Twitter ved å promotere dem til dine følgere. Siden følgerne dine allerede følger deg, er de sannsynligvis interessert i produktene du tilbyr.

Hvis du lurer på hvordan du markedsfører et produkt på Twitter, er det ganske enkelt – bare del et innlegg.

Sjekk ut denne tweeten fra Lush som et eksempel.

Markedsføre dine egne produkter på twitter
Dette innlegget inneholder et iøynefallende bilde av produktet, en engasjerende beskrivelse av produktet, en relevant hashtag og en lenke til produktet på nettsiden deres.

Et begrenset tidssalg vil få Twitter-følgerne til å skynde seg til nettstedet ditt for å få tak i den fantastiske avtalen før det er for sent.

Ved å selge produkter på Twitter, kan du introdusere produktene dine til millioner av nettkunder på Twitter, i stedet for å nå bare dine eksisterende besøkende på nettstedet.

Faktisk, ifølge studier, handlet Twitter-brukere på nettet 6,9 ganger i måneden, mens ikke-brukere handlet på nettet bare 4,3 ganger i måneden. I tillegg planla Twitter-brukere å bruke 21,7 % mer enn ikke-brukere i løpet av en periode på 6 måneder.

4. Generer trafikk til nettstedet ditt via Twitter

Selv om virksomheten din ikke selger produkter, kan du fortsatt bruke Twitter til å generere trafikk til nettstedet ditt eller generere flere potensielle kunder for en tjenestebasert virksomhet.

Å dele de siste blogginnleggene dine på Twitter vil hjelpe flere brukere med å oppdage nettstedet ditt, øke trafikken til nettstedet ditt og øke bloggkarrieren din.

Du kan til og med være proaktiv når det gjelder å generere trafikk og potensielle kunder ved å søke etter relevante tråder og diskusjoner på Twitter.

Når det gjelder en tjenestebasert virksomhet som et tannlegekontor, kan du søke på Twitter etter nøkkelord som «leter etter tannleger» eller «tannleger i [byen din].» Når du finner tweets fra folk som leter etter tannleger, start en samtale.

Svar på tweeten deres ved å si noe sånt som «Hei Sarah, jeg ser at du leter etter tannleger i området …» og legg igjen en lenke til bedriftens nettsted.

Hvordan tjene penger på twitter robot

5. Gi kundeservice

Å gi kundeservice av høy kvalitet er viktig for enhver vellykket bedrift. Selv om det å tilby kundeservice ikke nødvendigvis hjelper deg å tjene penger direkte, kan det hjelpe deg med å generere flere potensielle kunder og beholde dine eksisterende kunder.

Faktisk, ifølge HelpScout, sier 7 av 10 amerikanske forbrukere at de har brukt mer penger på å gjøre forretninger med et selskap som leverer god service.

Og i dag ønsker forbrukere raskere og mer praktisk kundeservice enn noen gang før. Det er derfor du bør bruke Twitter for å yte kundeservice.

Noen store selskaper som UPS har hele Twitter-kontoer dedikert til kundeservice.

Du trenger ikke å eie et stort selskap for å tilby fantastisk kundeservice på Twitter.

Alt du trenger å være er å være tilgjengelig for kundene dine og hjelpe dem med å løse problemene deres i tide – noe som vil hjelpe virksomheten din med å øke salget. Men å være der for kundene dine 24/7 er nesten mulig, med mindre … du bruker en Twitter chatbot.

En Twitter chatbot kan være tilgjengelig for kundene dine dag og natt og bruker kunstig intelligens (AI) for å svare på spørsmål fra kunder.

Sjekk for eksempel hvordan Patron Tequila er i stand til å tjene penger med en Twitter-bot.

I dette tilfellet anbefaler chatboten forskjellige varer kunden bør kjøpe for deres spesielle begivenhet. Det er som om kunden har sin helt egen personlige shopper.

Å bygge en Twitter-chatbot virker vanskelig, men ikke bekymre deg. Du kan bruke et verktøy som ManyChat for enkelt å lage en Twitter-bot for bedriften din.

6. Tjene penger på twitter via Giveaway’s

Å kjøre igang en giveaway virker som en fin måte å markedsføre virksomheten din og bygge merkevarebevissthet på, men hjelper det deg virkelig å tjene penger på twitter ?

Du er heldig, det gjør det virkelig!

Vil du ha bevis? KnivesShipFree.com, en e-handelsbutikk som selger førsteklasses kniver, brukte en giveaway for å gjøre vinduskjøpere om til kunder og genererte over $10 000 i salg.

Så hvis du vil tjene penger på Twitter, prøv å kjøre en giveaway.

Du kan bruke et verktøy som RafflePress, som er en av de kraftigste giveaway-pluginene på markedet, for enkelt å bygge og administrere din giveaway.

Med RafflePress kan du lage en giveaway-landingsside på et blunk ved å bruke dra og slipp giveaway-byggeren deres (og det er en GRATIS versjon).

Markedsfør deretter giveawayen din på Twitter som BomiBox gjorde nedenfor. De inkluderte et tiltalende bilde av giveaway-premien, konkurransedetaljer og #Giveaway. I innlegget ditt, ikke glem å legge til en lenke til landingssiden for RafflePress giveaway, slik at følgerne dine enkelt kan delta i konkurransen din.

En annen flott ting med RafflePress er dens bekreftede bonushandlinger. Bonushandlinger gir brukere ekstra oppføringer for å fullføre spesifikke oppgaver, som å besøke en side på nettstedet ditt, følge deg på Twitter, bli med i e-postlisten din og mye mer.

Så ved å kjøre giveawayen din med RafflePress, kan du generere mer salg og øke Twitter-følget ditt på samme tid.

7. Lag Twitter-annonser

En annen måte å generere mer salg for virksomheten din på er å lage Twitter-annonser. Twitter-annonser vil hjelpe bedriften din å nå ut til flere mennesker på nettet – ikke bare dine nåværende følgere, men også andre brukere på Twitter. Jo flere som er klar over virksomheten din, jo flere salg kan du gjøre.

Twitter-annonser ser ut akkurat som andre tweets i feeden, men er tydelig merket med «promotert» som i eksemplet nedenfor.

Twitter-annonser er så effektive fordi du kan vise annonsen din til akkurat de riktige personene. Du kan vise Twitter-annonsen din til brukere basert på deres spesifikke interesser, demografi og til og med deres aktivitet på Twitter.

Ved å bruke målrettede Twitter-annonser kan du markedsføre virksomheten din til tonnevis av brukere som er interessert i akkurat det du tilbyr.

Så når en bruker ser Twitter-annonsen din i feeden sin og tenker «Wow, det er akkurat det jeg trengte!», er det mer sannsynlig at de klikker på annonsen din og foretar et kjøp.

8. Tjen penger på din Twitter-tilstedeværelse

YouTube kan skapere tjene penger på kanalene sine, noe som lar dem plassere annonser i videoene og livestrømmene sine. Når en annonse blir sett eller klikket på, tjener skaperen penger på disse annonsørene.

Og … Du kan gjøre det på Twitter også!

For noen år siden rullet Twitter ut Twitter Media Studio, som lar innholdsskapere tjene penger på sin tilstedeværelse på Twitter.

Twitter Media Studio lar deg plassere in-stream-videoannonser og in-stream-videosponsing rett inn i det merkevaresikre Twitter-videoinnholdet ditt, slik at du kan tjene penger direkte fra plattformen.

Andre funksjoner i Twitter Media Studio inkluderer:

 • Produsent – ​​Kringkast profesjonelle direktesendinger, promoter og planlegg direktesendinger, og lag øyeblikkelige høydepunkter av strømmen din med LiveCut.
 • Bibliotek – Administrer alle videoene, bildene og GIF-ene dine på ett sted. Du kan også legge til brukerroller og tillatelser på tvers av teamet ditt.
 • Analytics – Mål resultatene dine på Twitter ved å se beregninger av tweets og inntekter fra inntektsgenererende videoer.

Voilà! Nå vet du hvordan du kan tjene penger på Twitter og øke salg for bedriften din ved å bruke en av de mest populære sosiale medieplattformene.

Så i stedet for bare å logge på Twitter og sende ut noen få tweets i håp om å tiltrekke kunder, har du nå en plan som garantert vil bringe inn kalde, harde penger.

You may also like...

Legg igjen en kommentar