Hvordan tjene penger på Airbnb ?

Airbnb tjene penger pa airbnb

Hvis du ser på artikkelen, er sjansen stor for at du ikke har startet din Airbnb-vertsreise ennå!

Du lurer kanskje på hvordan du kan tjene penger på Airbnb. Du har kommet til rett sted. AirHost Academy er en ledende utdanningsressurs for nye verter som ønsker å begynne å opprette en Airbnb! Når det gjelder eiendomsinvesteringer, kan korttidsleie være blant de mest lønnsomme eiendommene å eie. Airbnb kontra langtidsleie? Det er mange fordeler og ulemper med Airbnb. Det avhenger selvfølgelig av leiemarkedet i byen din! I det rette markedet kan Airbnb være mye mer lønnsomt enn en tradisjonell utleieeiendom.

1. Gjør markedsundersøkelse!

Å vite hvordan du tjener penger på Airbnb er å vite hvordan du gjør leksene dine først! Den første regelen for eiendom er «beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet!» Ferieutleie er intet unntak fra regelen. Faktisk er denne regelen enda mer relevant når det gjelder å finne en lønnsom Airbnb-eiendom. Vi bruker alltid AirDNA for å få all slags innsikt i ferieutleiemarkedet før vi faktisk starter prosessen med å kjøpe en korttidsleieeiendom. Ta bort gjettingen og se hvordan en hvilken som helst plassering vil rangere på Airbnb ved å bruke AirDNA! Du vil umiddelbart se hvor lukrativt det er å investere i Airbnb kontra langtidsleie. Du vil også gjøre leksene dine på eventuelle lokale forskrifter eller avgifter som byen din pålegger ferieutleie.

2. Finn en god deal

Finn en eiendomsmegler, fortrinnsvis en som er godt kjent med ferieutleie. Hvis du kan finne en agent som vet hvordan du tjener penger på Airbnb, er det enda bedre! Agenten din vil lede deg gjennom kjøpet av eiendommen.

3. Forbered ditt nye hjem

Det er på tide å forberede hjemmet ditt for korttidsleie og begynne å opprette en Airbnb! Hvis det ikke allerede er møblert, anbefaler vi Ashley Furniture. Vi har også vår egen liste over de beste Airbnb-apparatene. Oppgrader de eksisterende hjemmeenhetene dine til smarte hjemmeenheter for å spare på verktøy og imponere gjestene. Å ha en flott smart-TV er den enkleste verdiøkningen du kan gjøre. Hvis oppføringen din er på et utendørs- eller eventyrmarked, sørg for å legge til et Airbnb-badestamp og grill hvis mulig.

4. Ta Airbnb-bilder

Når oppføringen din er møblert og dekorert, er det på tide å ta fantastiske bilder. Disse må få oppføringen din til å skille seg ut slik at folk klikker på den i Airbnb-søkeresultatene. Å tjene penger på Airbnb er umulig hvis ingen klikker på oppføringen din fordi bildene er dårlige! Dette er en prosess vi anbefaler å overlate til en profesjonell. Airbnb tilbyr fotograferingstjenester, men vi har ikke hatt gode resultater.

5. Setter opp en Airbnb

Du er nesten der! Du må bestemme hvilke plattformer du vil liste opp på. Vi anbefaler å starte med Airbnb og deretter vurdere noen av Airbnbs konkurrenter også. Hvis du skal liste på flere plattformer, anbefaler vi å bruke programvare for administrasjon av ferieutleie for å hjelpe deg med å følge med! Denne programvaren vil gjøre det enkelt for deg å se alle dine bestillinger og kommunikasjon med gjester på ett sted.
Sørg for at du formidler nøyaktig hva oppføringen din tilbyr ved å skrive en fantastisk Airbnb-beskrivelse. Lag dine Airbnb-husregler slik at du er beskyttet når du uunngåelig må kreve en gjests sikkerhetsdepositum, eller enda verre, håndtere husokkupanter! Nøyaktighet er nøkkelen til å få gode Airbnb-anmeldelser. Hvis en gjest føler at de betalte for mye og ikke mottok den annonserte verdien, vil de legge igjen en dårlig anmeldelse som du kanskje må fjernes.

6. Finn dine leverandører

Hvis du fjernadministrerer Airbnb, må du finne pålitelige leverandører. En renholdstjeneste som vet hvordan de skal håndtere Airbnb er det største hinderet. Du vil også ha en altmuligmann som er tilgjengelig på kort varsel. Vi fant leverandørene våre ved å be om tilbud på Thumbtack og deretter bygge relasjoner med dem. Dette var vårt største hinder for å tjene penger på Airbnb.

7. Sett opp automatisering

Hvordan vil du vite hvordan du skal prise oppføringen din? Når du først oppretter en Airbnb, har du ingen anelse! Vi anbefaler å bruke algoritmisk prissetting, noe hotellene har brukt i flere tiår som nå er tilgjengelig for Airbnb-verter via Wheelhouse! Hvis du priser for lavt, vil du ikke tjene penger på Airbnb, du kommer til å tape det! Ikke ta den sjansen.
Hvordan vil du svare på meldinger fra gjester 24/7? Dette er et nøkkeltrinn for hvordan du kan tjene penger på Airbnb! Du må automatisere oppføringen din før du i det hele tatt lanserer den. Vår automatiseringsarbeidsflyt lar oss automatisere meldinger til gjester, den planlegger rengjøringstjenesten og spa-vedlikeholdsteamet automatisk, og det sparer oss for stress!

8. Beskytt deg selv

Du bør sørge for at du har en kommersiell forsikring som dekker Airbnb. Det er så mye som kan gå galt når du er vert for gjester på eiendommen din. Branner og andre naturkatastrofer er ikke alt du trenger å bekymre deg for! Sørg for at forsikringen din har rikelig med ansvarsdekning, slik at du er beskyttet i tilfelle noen blir skadet.
Sørg for at du forstår vertsetiketten og reglene til Airbnb. En liten feil når du starter opp kan alvorlig bremse ned en ny vert.

9. Start oppføringen din

Når du har gjort rede for alt det ovennevnte, er det på tide å lansere oppføringen din! Begynn med å prise konservativt, målet er ikke å tjene penger med det første – penger kommer etter at du har fått noen gode anmeldelser! Du bør raskt se for deg selv fordelene med Airbnb kontra langtidsleie.
Få flere eiendommer og maksimer inntektene!
Når du begynner å se inntekter fra å sette opp en Airbnb-eiendom, er det på tide å reinvestere og skalere virksomheten din. Fokuser på å bli en superhost slik at du vil se et løft til den totale inntekten din. Vurder å søke på Airbnb Plus-programmet hvis oppføringen din oppfyller kravene.

10. Sett opp en Airbnb-opplevelse

Enten det er en guidet tur til lokal gatekunst, en nybegynnersurfingtime eller en fottur i bakskogen, kan du begynne å tjene penger ved å være vert for en Airbnb-opplevelse.

 

You may also like...

Legg igjen en kommentar