Hvordan tjene penger på Kryptovaluta ?

Tjene penger pa kryptovaluta

I tillegg til å kjøpe krypto og holde tokens i en privat lommebok, er det mange andre måter å tjene penger på den digitale aktivaarenaen.

Hensikten med denne guiden er å utforske hvordan du kan tjene penger med kryptovaluta på tvers av åtte identifiserte metoder.

Dette inkluderer alt fra forhåndssalg av krypto og innsats til dagshandel og spill for å tjene penger.

Investering i forhåndssalg og topp nye kryptomynter tidlig

‘First-mover-fordelen’ er et konsept som noen av de mest suksessrike investorene globalt vil inkorporere i sin investeringsstrategi. Tanken her er at ved å investere i et innovativt kryptoprodukt eller -tjeneste tidlig, gir dette typisk den mest gunstige inngangsprisen mulig.

Med andre ord, de som hadde peiling til å investere i Ethereum under lanseringen av forhåndssalget til $0,31 per token, ser nå på gevinster på over 1,6 millioner prosent. Eller, ved å kjøpe BNB da den først ble lansert sent i 2017 til $0,11, ville gevinster på over 600 000 % blitt realisert. Å få eksponering mot de mest lovende kryptoene i 2022 krever den beste kryptoporteføljeallokeringen.

Selv om first-mover-fordelen ikke lenger vil være mulig med eldre prosjekter som Bitcoin, Ethereum, BNB eller Cardano, er det mange andre undervurderte kryptoer på bordet. Faktisk, ved å gjøre forskningen, er det mulig å finne flere lavkapital-krypto-perler som tilbyr tokenet sitt via en forhåndssalgskampanje til fortrinnsvis pris.

For eksempel ble et av de beste kryptoforhåndssalgene i 2022 fullført i ukene før skriving. Tamadoge – et spill for å tjene penger bygget på Ethereum-blokkjeden sammen med kryptobelønninger, NFT-er og metaverse-ambisjoner, samlet nylig inn over $19 millioner under forhåndssalget, noe som gjør det til en av de beste kryptoene å kjøpe.

Dette ble oppnådd på under to måneder – noe som understreker at det fortsatt er stor interesse for å finne den neste kryptoen som eksploderer. De som lurer på hvordan de skal kjøpe Tamadoge kan nå gjøre det på tier-one kryptobørsen – OKX.

Passiv inntekt crypto

2. Innsats og renter – Tjen passiv inntekt på inaktive kryptomynter

De som lurer på hvordan de kan tjene penger med kryptovaluta for en passiv inntektsstrøm har flere alternativer å vurdere. En av de beste metodene å vurdere i denne forbindelse er å registrere seg med en bemerkelsesverdig krypto-innsatsplattform. I et nøtteskall er staking et verktøy som gjør det mulig for investorer å generere renter på kryptoaktiva som ellers ville ligge ubrukt i en privat lommebok.

Tokenene vil bli deponert i en blockchain-protokoll bak kulissene, med det formål å holde nettverket trygt og operativt. Poletter som settes inn vil i etterkant generere renter, som sendes videre til investor etter avtalt termin. Dette kan for eksempel være en fast periode på 30 eller 60 dager.

Alternativt tilbyr noen innsatsplattformer fleksible vilkår – noe som betyr at investoren kan kreve tilbake sine tokens til enhver tid. Når det gjelder avkastning, avhenger dette ofte av kryptovalutaen som satses og lengden på løpetiden. I de fleste tilfeller vil det å satse en mindre-cap-token over en lengre låseperiode generere de høyeste avkastningene.

I motsetning til dette vil det sannsynligvis gi en mer konservativ rente ved å satse et token med stor kapital som Ethereum på en fleksibel sikt. Uansett, det første trinnet når du engasjerer deg i krypto staking er å velge en passende plattform. Et av de beste alternativene i dette markedet er OKX. Denne storskala kryptobørsen støtter innsats på tvers av et bredt utvalg av tokens og vilkår.

For å gi litt innsikt, kan tokens med store verdier som Shiba Inu og Dogecoin satses på en 90-dagers periode til en APY på henholdsvis 12 % og 5 %. Mye høyere avkastning er tilgjengelig på tokens med mindre kapital som Zebec Protocol, som tilbyr en APY på 60 % på en 15-dagers periode. De beste innsatsavtalene på OKX selger ofte raskt ut, så passive inntektssøkere må handle raskt.

Et annet alternativ å vurdere når du satser er Battle Infinity. Dette metaverse-prosjektet – som fortsatt er i sin spede begynnelse, vil tilby en sømløs måte å satse sitt opprinnelige IBAT-token på for høyavkastende inntekter. Dette vil bli tilbudt på en desentralisert basis, noe som betyr at det ikke er noe krav om å åpne en konto hos Battle Infinity eller oppgi personlig informasjon.

3. Spill for å tjene-spill – generer gratis kryptovaluta ved å spille NFT-spill

Når man vurderer hvordan man tjener penger i krypto, er et populært alternativ for de som har et budsjett å vurdere et spill for å tjene penger. Dette konseptet vokser i et raskt tempo på kryptovaluta-arenaen, siden det gir mange fordeler som tradisjonelle spillutviklere ikke kan konkurrere med. For eksempel er spill for å tjene penger vanligvis bygget på blockchain-nettverket.

Dette betyr at spillresultater støttes av smarte kontrakter for rettferdighet og åpenhet. Dessuten, når spillere tjener verdier i spillet – som våpen eller rustning, vil dette representeres av en unik NFT som er lagret på blokkjeden. På sin side vil spilleren faktisk eie eiendelen i spillet – noe som betyr at den kan handles på den åpne markedsplassen.

Videre, og kanskje viktigst av alt, gjør spill-for-tjene-spill det mulig for spillere å vinne belønninger. Dette betales vanligvis med det opprinnelige tokenet som driver spillet for å tjene penger. For eksempel bygger Tamadoge et spill for å tjene penger som gjør det mulig for spillere å lage en virtuell kjæledyr-NFT. Hvert kjæledyr er unikt fra det neste og vil ha sine egne egenskaper og egenskaper.

4. Yield farming og utlån – Sett inn og lån ut kryptomynter for å tjene renter

Lurer du på hvordan du kan tjene penger på kryptovaluta på en mest mulig passiv måte? I så fall vil sannsynligvis det beste alternativet på bordet være avkastningsoppdrett eller utlån. La oss starte med førstnevnte, som tilbyr en måte å generere passiv inntekt ved å låne ut ledige kryptovalutaer til en desentralisert børs.

For de som ikke er klar over, bruker desentraliserte børser en automatisert markedsmaker-modell (AMM) i motsetning til konvensjonelle ordrebøker, som finnes på sentraliserte plattformer. Dette betyr at for at tradere skal kunne kjøpe krypto uten en selger i den andre enden av børsen, krever AMM tilstrekkelige nivåer av likviditet.

Nå er det her investoren kommer inn, ettersom inaktive krypto-tokens kan lånes ut til den desentraliserte børsen med det formål å skaffe likviditet. På sin side vil investoren få utbetalt en andel av eventuelle handelsgebyrer som samles inn på de respektive tokens. Viktigere er at avkastningsoppdrett krever at investorer gir tokens for et spesifikt par, til et likt beløp.

5. Dagshandel – Kjøp og selg krypto aktivt for å dra nytte av volatiliteten

Det er også mulig å tjene penger på kryptohandel. Dagshandel tilbyr et alternativ til langsiktig investering, da prosessen krever at traderen aktivt kjøper og selger digitale eiendeler for å dra nytte av markedsvolatiliteten. Faktisk vil traderen sannsynligvis gå inn og ut av flere posisjoner i løpet av dagen, og unngå å holde en handel åpen etter standard markedstid.

For å tjene penger med cryptocurrency day trading, er konseptet å gi små avkastninger, men på en hyppig basis. Det skal bemerkes at for å tjene penger med kryptovaluta via en dagshandelsstrategi, må det være en solid forståelse av hvordan man analyserer markedene. Dette betyr å utføre forskning på høyt nivå på prisforholdet mellom to valutaer.

For eksempel vil daytradere kjøpe og selge par, for eksempel BTC/USD eller ETH/USDT. For å avgjøre om paret skal kjøpes eller selges, vil traderen utføre teknisk analyse. Dette betyr å lete etter trender og hvordan nåværende prisnivåer kan diktere parets fremtidige retning. Dette kan oppnås gjennom økonomiske og tekniske indikatorer, som MACD eller RSI.

6. Langsiktig investering og beholdning – Kjøp og hold krypto for langsiktige gevinster

I sterk kontrast til dagshandel, vil de mest suksessrike investorene i kryptoområdet ta en langsiktig kjøp og hold-strategi, ikke bare resulterer dette vanligvis i best mulig sjanse for å se betydelig vekst, men det er også den mest passende strategien. for nybegynnere. Tross alt trenger investorer ganske enkelt å kjøpe sin valgte kryptovaluta og legge igjen tokens i en privat lommebok.

Ingenting annet trenger å gjøres før tiden er inne for å utbetale. Avgjørende, når du tar en langsiktig kjøp og hold-strategi, kan investorer unngå behovet for å konstant sjekke markedspriser. Videre, ved å holde på en kryptovalutaposisjon på lang sikt, gjør det investoren i stand til å kvitte seg med kortsiktig volatilitet og ville prissvingninger.

Dette er spesielt tilfellet i kryptovalutascenen, som er utsatt for utvidede okse- og bjørnesykluser. La oss vurdere noen eksempler for å illustrere poenget. I oppbyggingen til pandemien handlet Bitcoin på $10 000-nivået. Etter at markedene krasjet midlertidig i henhold til frykten rundt COVID, falt Bitcoin med 50 % til rundt 5000 dollar.

7. Airdrops, Giveaways, Kraner – Få gratis Krypto-tokens for å fullføre oppgaver

Denne veiledningen om hvordan du tjener penger med kryptovaluta har tidligere forklart at spill for å tjene penger gjør det mulig for brukere å tjene gratis digitale eiendeler bare for å spille spill. Det betyr at det ofte ikke er noe krav om å risikere penger. I denne forbindelse er det faktisk flere andre alternativer å vurdere som tilbyr en nesten risikofri måte å tjene krypto.

Den første metoden er crypto airdrops. Prosessen refererer vanligvis til nylig lanserte prosjekter som distribuerer gratis krypto-tokens som et middel for å øke eksponeringen i markedet de ønsker å målrette mot. For å ta del i en krypto-airdrop, må brukere ofte fullføre en grunnleggende oppgave – som å følge prosjektet på sosiale medier eller hviteliste lommebokadressen.

På samme måte vil noen prosjekter velge krypto-gaver. Dette fungerer på samme måte som krypto-airdrops, ikke minst fordi prosjektet vil kreve at brukere fullfører visse oppgaver for å være kvalifisert for giveawayen. For eksempel tilbyr Tamadoge en $100 000 krypto-utdeling i en premietrekning i konkurransestil.

Blockchain tjene penger

8. Mining – hjelp til å verifisere blokkjedetransaksjoner eksternt gjennom Cloud Mining

Det siste alternativet å vurdere når du lærer å tjene penger med kryptovaluta er mining. Dette refererer til prosessen med å koble spesialmaskinvare til en stasjonær enhet, med tanke på å koble til blokkjedenettverket. I sin tur vil maskinvaren forbruke strøm med det formål å verifisere blokkjedetransaksjoner.

Når miners lykkes med å validere en blokk, tjener de belønninger i form av krypto-tokens. Dessverre er det ikke lenger mulig å utvinne store kryptovalutaer som Bitcoin for den gjennomsnittlige brukeren. Tvert imot er prosessen dominert av store miningrigger med enorme ressurser og tilgang til den mest spesialiserte maskinvareteknologien på markedet.

Den gode nyheten er imidlertid at det er mulig å utvinne kryptovalutaer uten å faktisk kjøpe noe maskinvare eller å måtte forbruke betydelige mengder energi. Dette er mulig gjennom cloud mining-plattformer som slår sammen investorressurser eksternt. Prosessen krever ganske enkelt at investorer setter inn sin valgte kryptovaluta, og resten blir tatt hånd om av cloud mining-leverandøren.

Topp plattform for å tjene penger med kryptovaluta

Praktisk talt alle metodene for å tjene penger som er omtalt ovenfor har én ting til felles. Det vil si at for å tjene penger med kryptovaluta, vil investorer bli pålagt å velge en passende plattform for å forenkle den aktuelle transaksjonen.

I denne forbindelse fant vi ut at OKX er en av de beste plattformene på markedet for å tjene penger med kryptovaluta. Først og fremst er OKX kjent for å liste opp kommende krypto-tokens som nylig har fullført sin forhåndssalgslansering. Et godt eksempel her er Tamadoge, som, etter å ha samlet inn 19 millioner dollar i forhåndssalgsfinansiering, ble akseptert av OKX som sin første børsnotering.

Avgjørende er det imidlertid at OKX ikke viser en mynt uten å gjøre sin egen due diligence. Faktisk er det svært få mynter som klarer den strenge OKX-verifiseringsprosedyren. Et annet område som OKX fremhever er når det kommer til å generere passiv inntekt på ledige kryptoaktiva. Dette inkluderer en av de beste innsatsfasilitetene på markedet, med OKX som tilbyr tosifrede APY-er på et bredt utvalg av mynter.

You may also like...

Legg igjen en kommentar